Kada bi ovo bio prvi post na Blogu maternjem…

Sky Pilot Sky Pilot How high can you fly? You'll never, never, never, reach the sky

Sky Pilot Sky Pilot How high can you fly? You'll never, never, never, reach the sky

… Kada bi ovo bio prvi post na Blogu maternjem… Morao bi zacelo da bude nešto posebno… Velika je čast i obaveza biti prvi, jelte.

Srećom, pa ispade da ovo nije prvi post… Pre par dana sam malo čačkao oko podešavanja bloga, da bi mogao da izgleda – lepo, i usput se pretragom susreo sa zanimljivim sajtom. Pošto mi se sajt dopao baš, rekoh – hajde da ga podelim, da stavim link post – kad mi se već toliko sviđa…

Tako, ovo nije prvi post na Blogu maternjem, pa mogu opuštenije. Blago meni :-)

Vrlo mnogo veoma puno toga mi je u životu krenulo putem promene u poslednje vreme. Istina je da mi promene prijaju i da ne želim da se vraćam na staro. Ne želim da više stiskam kočnicu, hajde sad malčice da se dodaje gas, kap po kap ;-)

Nije sve ovo iznenada, krčka se želja da napravim nešto baš ovakvo godinama već. Hajde sad, krenula je lavina, haha (haha obično sledi nakon izrečene gluposti, dobar signal da se moje pisanje ne uzme ozbiljno, makar na pomenutom mestu, mada savetujem slobodno i mnogo šire, haha)!!!

Nedavno sam napravio jednu igru, posle pauze od nekoliko godina. Ispostavilo se da nailazi na lep prijem, pa me je to ohrabrilo da se upustim u avanturu kreiranja nečeg ozbiljnijeg.

Tako je nastao i ovaj poddomen, recimo sa ciljem da na maternjem bude podrška velikom sajtu koji ima za zadatak da bude na engleskom, da na ovom mestu iznosim ideje i nedoumice u vezi daljih koraka razvoja ‘velikog’, kao i da podelim zapažanja o rezultatima aktivnosti.

Iskreno, nije mi bitno hoće li ta tema zaživeti u većoj meri na ovom sajtu, jer slobodan je on i za druge lepe teme.

‘Ako ste očekivali nešto posebno…’, haha, da da, volim da se igram rečima, iako su mnogo ozbiljnije nego što uobičavamo priznati.

Za kraj, kao bez razloga, malo muzike – Pozdrav!

I am - Guru Singh with Seal and Friends

Comments are closed.